Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/voxbgiki/alpipan.bg/toploizolacii/wp-content/plugins/arconix-faq/includes/metabox/init.php on line 746
Цени – Ефективна външна топлоизолация по алпийски способ
Като се вземе под внимание спецификата на всеки отделен обект и разнообразието на видовете топлоизолационни материали и завършващи покрития цените за квадратен метър топлоизолация са „плаващи”. Те се определят най-точно след оглед на обекта и консултация със специалист от Алпи Пан ООД. Базовите цени на използваните от нас материали са посочени в таблицата.

Цените са базови и включват материалите, доставката им и стойността на вложеният труд при монтажа на топлоизолационната система. Завършващото покритие е бяла стуктурна мазилка на варо-циментова основа. "Алпипан" ООД си запазва правото на промяна след оглед на обекта. За всички останали видове мазилки и бои се консултирайте с нас тук.
 
Повече информация относно формирането на цените за полагане на външна топлоизолация може да получите в раздела от сайта ни КОНТАКТИ - "Често задавани въпроси".

Допълнителни дейности:

  • Монтиране на козирка от поцинкована ламарина над изолацията - 10 лв/m (по желание)
  • Монтиране на алуминиева козирка над изолацията - 22 лв/m (по желание)
  • Демонтиране на стар и монтиране на нов подпрозоръчен алуминиев перваз - 10 лв/m (+ цената на перваза)

Warning: A non-numeric value encountered in /home/voxbgiki/alpipan.bg/toploizolacii/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 63