Строителна фирма "Алпи Пан" ООД е основана през 2007 година и се занимава с проектиране и изпълнение на топлоизолационни системи по алпийски способ, както и със строително-ремонтни дейности, които изискват въжен достъп. "Алпи Пан" ООД извършва цялостно или частично топлоизолиране на панелни и тухлени сгради. С цел постигане на желаните резултати и удовлетворяване изискванията на нашите клиенти, фирмата работи само с висококачествени материали на утвърдени производители, които отговарят на всички европейски стандарти. „ Алпи Пан ” ООД залага преди всичко на коректните взаимоотношения със своите клиенти и за това те получават

5

години гаранция за качеството
на материалите и изработката
Фирмата работи изключително и само с висококачествени материали, а професионалните ни услуги и гаранцията за качество са приоритетни при изпълнението. Разполагаме с професионални монтажни групи и строителни алпинисти. Имаме реализирани обекти в различни градове и села на страната - София, Перник, Панагюрище, Пирдоп, Златица, Шабла, Казичене, Чавдар и др. Дейностите се завършват в рамките на предварително договорените срокове, защото коректността към клиента е основен принцип в работата ни.
Вие сте на правилното място – Вашата изолация ще бъде направена от хора с богат професионален опит. Доверете ни се, ние ще оправдаем Вашите очаквания!