Боядисване с латекс

Фирмата ни предлага качествено и бързо боядисване с латекс. Нашите бояджии ще внесат цвят и уют във Вашият дом, офис или магазин. Съветваме Ви първо да помислите какъв искате да е крайният резултат след боядисването. Дали само леко ще освежим стария цвят, или генерално ще променим визията на помещението.

Голямо значение има кои стаи в апартамента ще бъдат боядисвани. За влажните помещения като баня и кухня е добре да се избере т.нар. "дишащ" латекс. Освен че има добра покривност, латексът може и да се мие. Така Вие ще можете да почиствате стените си, без да се притеснявате от постоянното замърсяване от печката в кухнята или от парата в банята.

Подготовката на стената за боядисване е най-важна.

Преди да се пристъпи към самото боядисване, стените трябва да са идеално шпакловани. Желателно е добре шпаклованите стени да се грундират, за да се изравнят окончателно грапавините.

Следва идейният проект. Добре е да се обмисли дали всички стени ще се боядисват в един цвят или ще се търсят различни нюанси на един и същ, или пък абсолютно контрастни цветове.

Обикновено нанасяме боята на три пласта, като всеки следващ става след изсъхването на предходния.